Áhítat

Mostantól az áhítatokat megtekintheted androidos mobiltelefonodon is!
Ehhez csak le kell tölteni egy ingyenes alkalmazást innen.

Az áhítatos hírlevélküldés átmenetileg szünetel!

Feliratkozás napi áhítatos hírlevélre

C. H. Spurgeon "Isten ígéreteinek tárháza"
Miért van szükség ellenőrző kódra?
Ellenőrző kódra a spam üzenetek miatt van szükség, amiket nem felhasználók, hanem erre a célra írt ártó szándékú programok küldenek.

x

h
k
sz
cs
p
sz
v

C. H. Spurgeon "Isten ígéreteinek tárháza" c. könyvéből

Aki gyõz

"Aki gyõz, annak megadom, hogy egyék az élet fájáról, amely az Isten paradicsomában van" (Jel 2,7).

Senki sem futhat el a csatából, senki nem tagadhatja meg, hogy részt vegyen a szent harcban. Küzdenünk kell, ha gyõzni akarunk. Hadakoznunk kell, míg minden ellenséget le nem gyõztünk, mert különben ez az ígéret nem lehet a miénk, hiszen csak azoknak szól, akik "gyõznek". Gyõznünk kell a világ hamis prófétái és mindama gonosz felett, amely tanításukat kíséri. Gyõznünk kell tulajdon szívünk lagymatagsága fölött, amely olyan könnyen elhagyja az "elsõ szeretetet"! Olvassuk el a Jelenések könyvébõl az efézusi gyülekezetnek írt egész levelet (Jel 2, 1-7).

Ha Isten kegyelmébõl gyõzünk, amint gyõzni is fogunk, ha gyõzedelmes Királyunkat híven követjük, akkor Isten bebocsát minket paradicsomának közepébe. Bátran elmehetünk majd a lángoló pallossal õrködõ Kérub mellett, és eljuthatunk ahhoz a fához, amelyrõl ha eszik az ember, örök élete lesz. Így megmenekülünk az örök haláltól, amely a bûn zsoldja. Elnyerjük az örök életet, amely az ártatlanság pecsétje, az Istennek odaszentelt élet jutalma.

Jöjj szívem, bátorodj fel! Ha menekülsz a harc elõl, elveszted az új és örök paradicsom örömét; de ha küzdesz a gyõzelemig, Istennel jársz a paradicsomban.

A magyarországi jogok tulajdonosa és a kiadásért felel az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió
1066 Budapest, Ó utca 16.
Tel.: 06-1-311-5860 / Fax.: 06-1-275-0197
E-mail: rendeles@evangeliumikiado.hu
A weboldalt készítette, és üzemelteti: Deli-Szabó Sándor
Látogatók száma: 11 375 460